Нападателят на Левски Серджиу Буш e убеден, че Левски може да

...
Нападателят на Левски Серджиу Буш e убеден, че Левски може да
Коментари Харесай

Серджиу Буш жегна "червените": Целта ми е Левски да стане шампион и да вкарам повече, отколкото в ЦСКА

Нападателят на Левски Серджиу Буш e уверен, че Левски може да завоюва шампионската купа през този сезон. Той се закани, че със " синия " екип няма да повтори грешките, които е направил по време на престоя си в ЦСКА. Румънецът е окуражен да вкара повече голове с фланелката на 26-кратните първенци, в сравнение с 10-те попадения, които означи за " армейците " преди три години.

" Предстоят ни значими мачове. Тренирахме сносно и се надявам, че ще спечелим всички срещи. Със сигурност идващите ни три дуела за състезание са значим тест за нас (б.а. " сините " се изправят против Етър, ЦСКА и Лудогорец). Най-важният мач е този с ЦСКА. Разбира се, в случай че бием, ще стартира да мислим повече за купата. Искаме да сме първенци и да побеждаваме във всеки мач ", сподели Буш в предаването  " Спорт в обектива " по Канал 3.

" В Левски се усещам доста добре. Усещам почитание тук и желая да покажа на какво съм кадърен. Николай Митов ме потърси и ме убеди да дойда тук. Каза ми, че ще играя. Той беше сигурен, че аз ще оказа помощ на Левски. После пристигна Делио Роси. Той е същински експерт. Добър треньор, който залага на тактиката. Иска повече от нападателите. Учи ни да се пазиме по-добре и да атакуваме по-добре. Вярно е, че вкарваме по-малко от съперниците, само че до момента в който печелим, това няма значение. Много хора споделят, че играем отбранително, само че аз не съм склонен. Смята, че сме просто по-организирани ", продължи румънецът.

" Какво мога да кажа на почитателите на ЦСКА? Това всичко е в предишното. Чувствам се добре. Направих всичко по силите си с този тим. Сега желая да реализира повече с Левски. Аз съм професионален футболист. Ако някой има вяра в мен, върша най-хубавото, с цел да оказа помощ. При престоя си в ЦСКА вкарах 10 гола. Сега, несъмнено, задачата е да вкарам повече попадения и да станем първенци. Разбира се, че бих се радвал, в случай че вкарам на ЦСКА. Защо не? Ще бъда благополучен за тима. Аз съм експерт и обичам това, което върша ", заяви някогашният нападател на " армейците ".

" Не мисля, че ЦСКАе най-хубавият тим в шампионата сега. Имат добър интервал. Ние изгубихме няколко значими точки, само че шампионата е доста дълго. Да, Фернандо Каранга е в доста добра форма, само че никой не знае… може би аз ще съумея да вкарам повече голове, а може би това ще стори и Мапуку. Футболът е бърз спорт ", оптимист е Буш.

Вижте какво още сподели Серджиу Буш:



ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР